In het kort

Bij ons kun je eenvoudig een professioneel ontworpen CV template downloaden en gelijk bewerken in Microsoft Word. Er zijn geen verborgen kosten of vage abonnementen waar je aan vast zit. Je hoeft slechts eenmalig een bedrag van €10 te betalen en voor je het weet heb je die nieuwe baan.

In het lang

Topcvtemplates.nl is opgericht om jou een duwtje in de rug te geven. Een CV is hét visitekaartje voor misschien wel die ene droombaan. Onderzoek wijst uit dat werkgevers slechts 9 seconden de tijd nemen om jouw CV te bekijken. Dit vraagt om een creatief en uniek CV zonder dat het van de inhoud afleid. En dat is nou precies het uitgangspunt voor onze templates.

Natuurlijk wil je een CV dat bij je past en op gepaste wijze laat zien wie je bent en wat je sterke punten zijn. We hebben ons best gedaan om genoeg variatie te creëren zodat er altijd een template bij zit dat bij je past. Bekijk onze collectie.

Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens in te vullen en het CV door te sturen naar je toekomstige werkgever.

Je aankoop is beschikbaar zonder verloopdatum of maximum aantal downloads vanuit jouw account. Als je geen account wilt aanmaken dan sturen we het template gewoon naar het opgegeven mailadres.