Wat ontvang ik als ik een template koop?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een .docx bestand met de CV template die bewerkt kan worden in Microsoft Word. Ook ontvang je een .zip bestand met daarin de Fonts die zijn gebruikt in het template. Pak de fonts in de .zip uit, en installeer de fonts door er simpelweg op te klikken.

Als je hierna het template bestand (.docx) opent in Microsoft Word ziet deze er exact zo uit als op onze website, inclusief de voorbeeld teksten, afbeeldingen etc. Heb je meer gedetailleerde hulp nodig? Kijk dan even op de help pagina.

Kan ik templates ook gebruiken in Google Docs, OpenOffice of Apple Pages?

De templates zijn ontworpen in en voor Microsoft Word. Echter kun je de templates wel gebruiken voor Google Docs, OpenOffice of Apple Pages. Maar hou er in dat geval rekening mee dat sommige templates niet 100% correct werken of dat bepaalde objecten en tekstvakken niet goed uitgelijnd zullen zijn.

Hoe lang duurt het voordat ik de template kan downloaden?

Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten en direct wilt beginnen met het opstellen van je nieuwe CV om te solliciteren. Daarom zorgen wij ervoor dat je het template direct kunt downloaden en bewerken. Je download(s) zijn beschikbaar in mijn account wanneer je een account hebt aangemaakt. We sturen ook een download link naar het opgegeven email adres.

Hoe kan ik betalen?

Momenteel accepteren wij Ideal, Paypal en creditcard als betaalmogelijkheden.

Ik kan het .docx bestand niet openen

Controleer of Microsoft Word correct is geïnstalleerd. Lukt het dan nog steeds niet om het bestand te openen? Neem dan contact op.

Het lettertype is anders dan in het voorbeeld, wat nu?

De lettertypes die we gebruiken in onze templates zijn soms niet standaard geïnstalleerd op iedere computer. Deze dien je dan handmatig te downloaden & installeren. We sturen een .zip bestand mee met de fonts die in het desbetreffende template worden gebruikt. Meer info over het handmatig toevoegen van lettertypen.

Waarom zou ik bij jullie een template aanschaffen?

Bij ons vind je een ruime keuze aan professionele & unieke templates die eenvoudig aan te passen zijn voor een vast bedrag van €10. Onze webshop wil zo transparant mogelijk zijn en we garanderen je dat er geen verborgen kosten zijn. Je kunt het template direct en voor altijd gebruiken.

We zijn altijd bezig om nieuwe ontwerpen te bedenken. Houdt de website daarom goed in de gaten voor nieuwe CV templates.